FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


I skrivende øyeblikk sitter jeg og nyter en kopp latte og en croissant. Tidligere i dag har jeg vært en tur hos jordmor og gjort unna den siste babyshoppingen, så nå kan den lille bare komme. Skulle ønske jeg kunne si at jeg nyter permisjonstiden, men akkurat nå er jeg bare rastløs. Jakten på en hobby er i full gang! Foreløpig går det bare i å lese, se serier, prøve å sove, gå tur og slappe av...men det er vel det som er meningen med permisjonstiden før barnet kommer; Samle krefter. Ellers mottaes hobby- og serietips med glede! Nå skal jeg ta på meg solbrillene og komme meg ut og nyte solen før den forsvinnerHa en fin dag!

Postet av: Ingrid
Jeg anbefaler strikking! Det er kanskje litt vanskelig om en aldri har gjort det før, men det går lett som en lek når man har kommet inn i det! Og ingenting er vel bedre enn å lage noe som en baby kan bruke, mens du venter på den lille! :D Når ting dessuten er så smått, går det sikkert ganske fort! Det finnes masse av tips og oppskrifter på nettet! :) Ellers er dette et ypperlig tidspunkt til å se alle favorittseriene dine om igjen! Lykke til, stå på :)
16.03.2015, 20:07
Postet av: Elise Frantzvåg Karlsmoen
Ingrid: Ikke dumt! Har aldri vært noe særlig god, men kanskje dette er tiden for å lære :D Tusen takk:)
20.03.2015, 15:23
URL: http://elikar.blogg.no/

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:

ELISE FRANTZVÅG KARLSMOEN
Lidenskaper: Mote, musikk og min lille familie.

Lever det gode og travle liv med samboeren min og den lille jenta vår. Som mamma for første gang er det mye å lære. Her deler jeg erfaringer, biter av min hverdag og min interesse for mote ♥
Snap: Elikar

Kontakt/sponsor henvendelser : karlsmoen@hotmail.com

K A T E G O R I E R
bildeserie
blogg
blogganbefalinger
dypt
Ebay
Gravid
inspo
klesskapet
Mote
Musikk
video


D E S I G N
Charlotte V. Økland

A R K I V
Juli 2015
Mars 2015
Februar 2015
Desember 2014
November 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
September 2013
hits