FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


Wow! Jeg er helt overveldet over responsen på forrige innlegg. Tusen hjertelig takk for alle meldinger, kommentarer, delinger og likes♥ Utrolig kjekt at så mange likte det. Håper min historie kan være til hjelp for de som trenger det.


Vil du følge en liten del av hverdagen min med dette herlige, lille mennesket? Snapchat og Instagram: Elikar

#baby #babyjente #hverdag #snap #snapchat #insta #instagram #mamma
I skrivende øyeblikk sitter jeg og nyter en kopp latte og en croissant. Tidligere i dag har jeg vært en tur hos jordmor og gjort unna den siste babyshoppingen, så nå kan den lille bare komme. Skulle ønske jeg kunne si at jeg nyter permisjonstiden, men akkurat nå er jeg bare rastløs. Jakten på en hobby er i full gang! Foreløpig går det bare i å lese, se serier, prøve å sove, gå tur og slappe av...men det er vel det som er meningen med permisjonstiden før barnet kommer; Samle krefter. Ellers mottaes hobby- og serietips med glede! Nå skal jeg ta på meg solbrillene og komme meg ut og nyte solen før den forsvinnerHa en fin dag!
I går kom Stian hjem med våren til meg. Koselig å ha det litt friskt inne når det regner sånn ute. Får skikkelig vårstemning av de og vil bare dra på meg denimjakken og lave, lette sko.. Blir like skuffet hver gang jeg ender opp med Stutterheim regnjakke eller en tykk kåpe. Haha. Ålesund ass.

Nå skal jeg komme meg opp av sofaen og spise kveldsmat med mamma og pappa. Ønsker dere alle en fin kveld!
I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å sminke meg, vært hos jordmor og tatt livet med ro. Ah, fine tirsdag. Nå skal jeg drikke opp iskaffen min og komme meg på jobb. Vi har fått inn sååå mye fint i det siste. Regner med jeg ikke er den eneste som er lei av klesskapet sitt for tiden.. Kom innom og få litt hjelp da vel! Ha en fin dag videre

Hvor shopper du helst?
Fra nå av kan dere bare kalle oss Smoothiesparet. Beste investeringen!
Hvem elsker vel ikke oreo???

Endelig har Oreo Double kommet til Norge, og i den forbindelse har de en videokampanje med morsomme reklamevideoer hvor noen står ovenfor en oppgave som ingen har lyst til å ta. Det må et Lick Race til for å bli enige om hvem som skal ta på seg oppgaven. Oreo Lick Race går ut på å slikke vekk det doble fyllet på kortest mulig tid. Viser til videoen nedenfor, hvor guttene må bli enige om hvem som skal gi bort hjernen sin til zombiene. For det er vel den de vil ha... Er det ikke?

 

Ser frem til å slippe å ta oppvasken, støvsuge og brette klær fremover;) Har du prøvd Oreo Lick Race?

/ sponset innlegg
I går, etter jobb, fikk jeg besøk av tre fine jenter♥  Vi koste oss med vin, ost, kjeks og sladder. Masse latter. Kjempe koselig!
Det har blitt litt fravær på bloggen i det siste pga. skole, men nå er jeg endelig ferdig og klarte å pine meg gjennom muntlig eksamen i musikkhistorie. Æsj, så uflaks! Men det gikk over alle forventinger, så jeg er storfornøyd med resultatet. Fremover blir det bra bloggings, så jeg håper dere gleder dere like mye som jeg gjør!

Nå skal jeg finne loppekassen. God natt♥ 
Denne helgen har virkelig gått i ett! Jobb, barnepass, jobb, selskap, venninnetid, familieselskap. Fikk også sett igjen armyjenta mi aka MalinEn av de bedre helgene på lenge!
Det er ikke så veldig mye å fortelle, så slenger med noen bilder fra selskapet på lørdag og runder av her.  Ha en super kveld videre!
Har vært på jobb siden halv ti og kom nettopp hjem... Masse folk! Jaja. Bra jeg elsker jobben min da.  Nå skal jeg stelle i stand til jentene i klassen kommer for å feire bursdagen min en måned på etterskudd. Haha. Skal prøve å få postet antrekksbilder før huset fylles opp!
Ha en fin lørdagskveld

Fine Vildemor.
Nå er jeg ferdig med tre av fire eksamener! Hadde hovedinstrumenteksamen i går, så da holdt jeg en liten konsert på 20-30 min. Det var utrolig gøy Det forklarer vel også hvorfor bloggingen ikke er på topp om dagen.. Så fort siste eksamen er gjennomført er jeg tilbake for fullt! Vi vet dessverre ikke når vi kommer opp da det er trekk hver skoledag, men det gir jeg dere beskjed om.
Her er antrekket jeg hadde på meg under opptredenen i går;Så utrolig deilig med sommervær! Måtte det vare lenge, lenge, lenge
I går var det duket for årets sommerfest med BikBokjentene fra hele regionen vår. Utrolig gøy å endelig få møte alle sammen! Vår supre Tone hadde ordnet til, laget mat og dessert og arrangerte leker. Gjennomført og kjempe gøy! Julie Tørrissen kom og fotograferte oss litt utover kvelden. Kan poste litt bilder når jeg får de, hvis dere har lyst. Hadde en fantastisk kveld i går - ikke like fantastisk å våkne i dag, men det var verdt det;)

Nå skal jeg pimpe en gammel bukse jeg aldri bruker. Kanskje jeg lager video av det? Vi får se!
I dag har jeg vært på en kjempe fin fjelltur med Ehno! Typen ville heller spille gitar, så da måtte jeg klare meg alene. Men han er unnskyldt siden han sprang 3mila på tirsdag;) Armylife ass. Nå sitter jeg godt plassert i go'stolen og er klar for å innta litt pizza! Blir vel en tur ut på verandaen for å nyte det siste av solen for i dag og en kald en og, kjenner jeg Stian rett.
Siden sist har jeg forresten klipt av meg halve håret og farget det!! Tenkte å lage et innlegg om det hvis noen er interessert?:)


Beklager for dårlig blogging i det siste. Håper dere forstår. Men de neste dagene blir det forhåpentligvis litt mer spennende å titte innom her. Ha en fortsatt fin kveld videre!
En eksamen igjen denne uken, så har jeg fri.....til neste uke. Jaja. Langhelg og tid til bloggen ihvertfall!


Ha en super dag, og lykke til til alle dere andre som også skal ha eksamen! :)
Hei og god kveld (haha)! Tenkte bare å gi en liten lyd fra meg. Hektisk helg, men nå er Ung Talent ferdig for i år. Det har vært en fantastisk opplevelse, som alltid, og jeg storkoste meg. Legger straks ut video fra opptredenen hvis noen har lyst til å se!Nå skal jeg og min kjære krype opp i sengen (med de store, gode hotellputene mine) og kos oss med film, vin og sjokolade. Litt kvalitetstid før han reiser igjen i morgen. Hihi. Håper dere har en like fin kveld som vi. Blogges i morgen!
Når jeg først må sitte med lekser og eksamensforberedelser i flere timer, liker jeg å gjøre noe ut av det. Jordbær og sjokolade til å trøste meg, og Redbull for å holde energinivået oppe (kaffe er også et godt alternativ). Anbefales! Det gjør ikke timene gøye, men mindre kjedelig. Hehe. Det er også viktig å ta seg små pauser jevnlig og gjøre noe man har lyst til. Jeg mister ihvertfall veldig lett fokus hvis jeg ikke får noen avbrekk. Hva med dere?Nå skal jeg kose meg videre i en time eller to til før jeg avslutter dagen med litt kroppspleie. Skrubbe meg fra topp til tå, kure håret, ta ansiktsmaske og avslutte det hele med å smøre inn kroppen med en bodylotion som lukter himmelsk. Ahh, DA er det godt å legge seg! Gleder meg allerede. Hihi.

Ha en fin kveld videre, hjerter. 
Da var 17. mai og russetiden over. Skal bli godt å slippe å ha på den røde, skittne buksen hver eneste dag... Og å få mer enn noen få timer søvn. Haha. Har vært litt i ørsken i dag, men det hører vel med! Ukene har vært kjempe gøye, så det er jo liiitt trist at det er over. Men, men! Nå skal jeg ta meg et bad, så legge meg. God nattDe tre siste bildene er tatt av Bjørn Johansen.
Fikk et spørsmål om jeg kunne vise russebuksen min. Værsågod!

Har ikke gjort så veldig mye ut av hverken den eller russetiden, men det holder lenge for meg. Nå er det bare en uke igjen med kombinasjonen av skolestress og festing før eksamenstiden begynner. Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg.. Uff.
I går feiret jeg bursdagen min (to dager på etterskudd) med kjæresten siden han ikke hadde mulighet til komme hjem før. Startet dagen med en koselig bytur som inneholdt mini-konsert med Harald Olsvik og café-besøk. Fantastisk. Og etter å ha sett alle småbarna som sprang rundt i gatene er jeg ganske glad for at jeg droppet russebuksen ja! Resten av dagen ble tilbragt på sofaen mens typen underholdt meg med høylytt gitarspilling i etasjen under. Når kvelden kom disket jeg opp med middag, kosekrok og film! Min egen bursdagsfeiring..Juhu. Neida. Slapp å ta oppvasken, pluss at jeg fikk servert frokost på sengen i morges Så klager ikke.Her får jeg spandert sjokoladekake OG sjokolademilkshake! Dobbel lykke.Har alt i alt hatt en super helg! Tusen takk til alle som har gjort den så fin
..Hehe. God tur! Sees når jeg er 19

Nå skal jeg gjøre litt lekser før det blir grillfest med jentene i klassen. Håper alle nyter helgens siste fridag

 
Latter, musikk og en god frokost. Ah, perfekt start på dagen! Deretter lunsj på Spisestua og bursdagsgave-titting. Bare seks dager igjen! IIIK. Nå spørs det om resten av dagen med skolebøker og mammas taco kan måle seg.. Hvis det blir for ille har jeg alltids to vin-dunker som kan redde meg;) Ha en fin kveld


Ingenting er så godt som å ha kjæresten hjemme.
Dette lille vesenet er 10kg ren lykke. En skoledag, en helg borte eller en tur ut med søpla - gleden er like stor når jeg kommer inn døren. Å få hund er uten tvil det beste som har hendt meg (Sorry, Stian). En lang spasertur med denne dansende skapningen er den beste terapien i verden. Ser nå at solen titter inn gjennom vinduet, så spørs om jeg ikke må hive på meg et par joggesko og ta meg en tur ut.


Ønsker alle hjerter en fin dag videre

Man skulle tro at det ble enklere for hver gang, men å si "hade" til den man elsker og se han reise blir aldri enkelt. Militæret suger. 


Jeg savner deg.
..Men i mitt tilfelle har jeg så mye å glede meg til at jeg ikke gjør noe annet enn å telle dager for tiden.

15 dager til jeg ser igjen kjæresten min.
30 dager til påskeferie med familien min og Stian sin. 
52 dager til jeg har bursdag.
95 dager til jeg er ferdig på vgs.
105 dager til London. 

ELISE FRANTZVÅG KARLSMOEN
Lidenskaper: Mote, musikk og min lille familie.

Lever det gode og travle liv med samboeren min og den lille jenta vår. Som mamma for første gang er det mye å lære. Her deler jeg erfaringer og tips på veien ♥

Kontakt/sponsor henvendelser : karlsmoen@hotmail.com

K A T E G O R I E R
bildeserie
blogg
blogganbefalinger
dypt
Ebay
Gravid
inspo
klesskapet
Musikk
video

A R K I V
Juli 2015
Mars 2015
Februar 2015
Desember 2014
November 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
September 2013

hits