FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


I dag har jeg vært på en kjempe fin fjelltur med Ehno! Typen ville heller spille gitar, så da måtte jeg klare meg alene. Men han er unnskyldt siden han sprang 3mila på tirsdag;) Armylife ass. Nå sitter jeg godt plassert i go'stolen og er klar for å innta litt pizza! Blir vel en tur ut på verandaen for å nyte det siste av solen for i dag og en kald en og, kjenner jeg Stian rett.
Siden sist har jeg forresten klipt av meg halve håret og farget det!! Tenkte å lage et innlegg om det hvis noen er interessert?:)


Beklager for dårlig blogging i det siste. Håper dere forstår. Men de neste dagene blir det forhåpentligvis litt mer spennende å titte innom her. Ha en fortsatt fin kveld videre!
En eksamen igjen denne uken, så har jeg fri.....til neste uke. Jaja. Langhelg og tid til bloggen ihvertfall!


Ha en super dag, og lykke til til alle dere andre som også skal ha eksamen! :)
Video fra min deltagelse på Ung Talent 2014. 

Håper dere liker den

 
Hei og god kveld (haha)! Tenkte bare å gi en liten lyd fra meg. Hektisk helg, men nå er Ung Talent ferdig for i år. Det har vært en fantastisk opplevelse, som alltid, og jeg storkoste meg. Legger straks ut video fra opptredenen hvis noen har lyst til å se!Nå skal jeg og min kjære krype opp i sengen (med de store, gode hotellputene mine) og kos oss med film, vin og sjokolade. Litt kvalitetstid før han reiser igjen i morgen. Hihi. Håper dere har en like fin kveld som vi. Blogges i morgen!
I går kom pappa hjem med to hotellputer til meg, så i dag måtte jeg på Moa og kjøpe nytt sengetøy og freshe' opp sengen min. Kommer til å bli en drøm å legge seg! Også er det ekstra deilig at jeg slipper å sove alene i natt. Skal hente kjæresten som kommer hjem på helgeperm om en time Hihi. Dagen i dag har gått til eksamenslesing og øving med Big Odd-storband til morgendagens konsert. Blir kjempe spennende! Kulturhuset kl. 18.30, hvis du har lyst til å komme.Putene tar mer plass i sengen enn meg, men det gjør ingenting.
Ha en fin kveld videre
 
Når jeg først må sitte med lekser og eksamensforberedelser i flere timer, liker jeg å gjøre noe ut av det. Jordbær og sjokolade til å trøste meg, og Redbull for å holde energinivået oppe (kaffe er også et godt alternativ). Anbefales! Det gjør ikke timene gøye, men mindre kjedelig. Hehe. Det er også viktig å ta seg små pauser jevnlig og gjøre noe man har lyst til. Jeg mister ihvertfall veldig lett fokus hvis jeg ikke får noen avbrekk. Hva med dere?Nå skal jeg kose meg videre i en time eller to til før jeg avslutter dagen med litt kroppspleie. Skrubbe meg fra topp til tå, kure håret, ta ansiktsmaske og avslutte det hele med å smøre inn kroppen med en bodylotion som lukter himmelsk. Ahh, DA er det godt å legge seg! Gleder meg allerede. Hihi.

Ha en fin kveld videre, hjerter. Jakke Bershka Topp BikBok Skjørt BikBok Sko Reebok Klokke Daniel WellingtonBluse Zara Shorts Zara Sandaler Nelly Solbriller H&M
1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER

Fant du noe du likte?
Da var 17. mai og russetiden over. Skal bli godt å slippe å ha på den røde, skittne buksen hver eneste dag... Og å få mer enn noen få timer søvn. Haha. Har vært litt i ørsken i dag, men det hører vel med! Ukene har vært kjempe gøye, så det er jo liiitt trist at det er over. Men, men! Nå skal jeg ta meg et bad, så legge meg. God nattDe tre siste bildene er tatt av Bjørn Johansen.
Endelig har jeg investert i en regnkåpe! Nå er det slutt på å føle seg stygg i en oversize regnjakke med gul hette på regnværsdager. Det er jo ikke akkurat sjeldent at det regner her i Ålesund, så det skal bli godt!

Regnkåpe BikBok Støvler Ilse Jacobsen

Vet fortsatt ikke hva som feiler kameraet mitt dessverre.. Skal prøve å få fikset det iløpet av helgen!
Du har på deg favoritt buksen, den nye fine blusen og de perfekte skoene, men det er likevel noe som mangler.. Hva med å lakke neglene som en siste finish på antrekket? Jeg kan med hånden på hjertet si at fine og stelte negler har gjort underverk for meg når jeg har en ikke-fin-uansett-hva-dag.

Med sin store lidenskap for neglekunst har denne jenta har masse fint å by på. Hun deler bilder for å inspirere og poster tutorials som gjør det enkelt for deg å bli neglefin på egenhånd! Dette er en blogg verdt å titte innom Du finner den HER.

Ps: 17. mai nærmer seg med stormskritt! Hva med fine negler til den store dagen? Du vet hvor du skal lete for inspirasjon;) 
Beklager for dårlig kvalitet på bildene. Kameraet mitt har blitt forkjølet - akkurat som meg. Dedd i desa.
Fikk et spørsmål om jeg kunne vise russebuksen min. Værsågod!

Har ikke gjort så veldig mye ut av hverken den eller russetiden, men det holder lenge for meg. Nå er det bare en uke igjen med kombinasjonen av skolestress og festing før eksamenstiden begynner. Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg.. Uff.
I går feiret jeg bursdagen min (to dager på etterskudd) med kjæresten siden han ikke hadde mulighet til komme hjem før. Startet dagen med en koselig bytur som inneholdt mini-konsert med Harald Olsvik og café-besøk. Fantastisk. Og etter å ha sett alle småbarna som sprang rundt i gatene er jeg ganske glad for at jeg droppet russebuksen ja! Resten av dagen ble tilbragt på sofaen mens typen underholdt meg med høylytt gitarspilling i etasjen under. Når kvelden kom disket jeg opp med middag, kosekrok og film! Min egen bursdagsfeiring..Juhu. Neida. Slapp å ta oppvasken, pluss at jeg fikk servert frokost på sengen i morges Så klager ikke.Her får jeg spandert sjokoladekake OG sjokolademilkshake! Dobbel lykke.Har alt i alt hatt en super helg! Tusen takk til alle som har gjort den så finOverall BikBok sko Reebok solbriller HM


I love you too. Verdens beste.
I tre år på rad har jeg fått æren av synge sammen med det fantastiske storbandet Big Odd under Ung Talent. 24. mai står jeg på scenen igjen, for fjerde gang, og skal synge I will always love you (skrevet av Dolly Parton, gjort kjent av Whitney Houston). Ung Talent er et kjempe bra opplegg for unge musikere som ønsker å vise seg frem. Hvert år kåres det også en "vinner" som får med seg en liten premie. Tidligere har det vært alt fra sangere til pianister til trekkspillere. Mye variert og veldig spennende! Du kan lese mer her om du lurer på noe. Håper jeg ser noen av dere der

Her er en video fra min første deltagelse i 2011. Don't know why - Norah Jones


1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER

Fant du noe du likte?Bukse Bikbok Blazer BikBok T-skjorte BikBok Sandaler Nelly Veske Etsy Solbriller Ebay
..Hehe. God tur! Sees når jeg er 19

Nå skal jeg gjøre litt lekser før det blir grillfest med jentene i klassen. Håper alle nyter helgens siste fridag

 
Vann Håndkrem Nøkler Notatbok Penn Iphone Sminkekost Solpudder Carmex Lommebok Ørepropper

De som kjenner meg vet at jeg ikke alltid har med meg dette fordi jeg er veldig glemsk.. Men det er dette jeg prøver å ha i vesken til en hver tid! Hehe.

Latter, musikk og en god frokost. Ah, perfekt start på dagen! Deretter lunsj på Spisestua og bursdagsgave-titting. Bare seks dager igjen! IIIK. Nå spørs det om resten av dagen med skolebøker og mammas taco kan måle seg.. Hvis det blir for ille har jeg alltids to vin-dunker som kan redde meg;) Ha en fin kveld


Ingenting er så godt som å ha kjæresten hjemme.

Genser BikBok Bukse BikBok Sandaler Nelly Solbriller HM

ELISE FRANTZVÅG KARLSMOEN
Lidenskaper: Mote, musikk og min lille familie.

Lever det gode og travle liv med samboeren min og den lille jenta vår. Som mamma for første gang er det mye å lære. Her deler jeg erfaringer og tips på veien ♥

Kontakt/sponsor henvendelser : karlsmoen@hotmail.com

K A T E G O R I E R
bildeserie
blogg
blogganbefalinger
dypt
Ebay
inspo
klesskapet
Musikk
video


A R K I V
Mars 2015
Februar 2015
Desember 2014
November 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
September 2013

hits