FORSIDEN ADD MEG FANPAGE BLOGLOVIN' TWITTER DESIGN


jakke BikBok jeans (nå 99,-) BikBok t-skjorte Volt Sko Nelly smykke (gammelt) BikBok lommebok Michael Kors
Når jeg ikke blogger oppdaterer jeg som regel på insta on the go! Følg meg gjerne der; @elikar

Hva heter du på instagram?
Kjole Angelica Blick for BikBok
I går, etter jobb, fikk jeg besøk av tre fine jenter♥  Vi koste oss med vin, ost, kjeks og sladder. Masse latter. Kjempe koselig!
Det har blitt litt fravær på bloggen i det siste pga. skole, men nå er jeg endelig ferdig og klarte å pine meg gjennom muntlig eksamen i musikkhistorie. Æsj, så uflaks! Men det gikk over alle forventinger, så jeg er storfornøyd med resultatet. Fremover blir det bra bloggings, så jeg håper dere gleder dere like mye som jeg gjør!

Nå skal jeg finne loppekassen. God natt♥ 
Denne helgen har virkelig gått i ett! Jobb, barnepass, jobb, selskap, venninnetid, familieselskap. Fikk også sett igjen armyjenta mi aka MalinEn av de bedre helgene på lenge!
Det er ikke så veldig mye å fortelle, så slenger med noen bilder fra selskapet på lørdag og runder av her.  Ha en super kveld videre!
Kjole BikBok Skjorte BikBok (gammel) Hatt BikBok Klokke Daniel Wellington Sko Tiger of Sweden 
Har vært på jobb siden halv ti og kom nettopp hjem... Masse folk! Jaja. Bra jeg elsker jobben min da.  Nå skal jeg stelle i stand til jentene i klassen kommer for å feire bursdagen min en måned på etterskudd. Haha. Skal prøve å få postet antrekksbilder før huset fylles opp!
Ha en fin lørdagskveld

Fine Vildemor.
Noen som vet hvorfor kameraet gjør deler av håret mitt grønt? Virker som om det fikser "røde øyne" bare at det ikke er det...haha.
genser by Malene Birger bukse BikBok hatt BikBok sko Nelly
Nå er jeg ferdig med tre av fire eksamener! Hadde hovedinstrumenteksamen i går, så da holdt jeg en liten konsert på 20-30 min. Det var utrolig gøy Det forklarer vel også hvorfor bloggingen ikke er på topp om dagen.. Så fort siste eksamen er gjennomført er jeg tilbake for fullt! Vi vet dessverre ikke når vi kommer opp da det er trekk hver skoledag, men det gir jeg dere beskjed om.
Her er antrekket jeg hadde på meg under opptredenen i går;Så utrolig deilig med sommervær! Måtte det vare lenge, lenge, lenge
Her er bildene Julie Tørrissen tok av oss på BikBok stor-moa på lørdag. Dette var litt sent på kvelden, ganske langt nedi flasken, så stemningen var virkelig på topp! Haha. For en kveld

 

 

 


Hvis du ønsker å se mer av hvordan vi BikBok-ansatte har det, er det bare å søke på #bikboklife på instagram. Håper dere likte videoen!
I går var det duket for årets sommerfest med BikBokjentene fra hele regionen vår. Utrolig gøy å endelig få møte alle sammen! Vår supre Tone hadde ordnet til, laget mat og dessert og arrangerte leker. Gjennomført og kjempe gøy! Julie Tørrissen kom og fotograferte oss litt utover kvelden. Kan poste litt bilder når jeg får de, hvis dere har lyst. Hadde en fantastisk kveld i går - ikke like fantastisk å våkne i dag, men det var verdt det;)

Nå skal jeg pimpe en gammel bukse jeg aldri bruker. Kanskje jeg lager video av det? Vi får se!

ELISE FRANTZVÅG KARLSMOEN
Lidenskaper: Mote, musikk og min lille familie.

Lever det gode og travle liv med samboeren min og den lille jenta vår. Som mamma for første gang er det mye å lære. Her deler jeg erfaringer og tips på veien ♥

Kontakt/sponsor henvendelser : karlsmoen@hotmail.com

K A T E G O R I E R
bildeserie
blogg
blogganbefalinger
dypt
Ebay
inspo
klesskapet
Musikk
video


A R K I V
Mars 2015
Februar 2015
Desember 2014
November 2014
Juli 2014
Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
September 2013

hits